Om os 2018-02-19T08:51:49+00:00

Dansk Hestemassørforening er et samlingspunkt for uddannede, certificerede hestemassører.

Medlemmerne følger et sæt etiske regler, samarbejder med andre faggrupper til hestens bedste, er ansvarsforsikrede, og forpligter sig til kontinuerligt at videreuddanne sig.

Ved at bruge et medlem af DHMF er kunden sikret en uddannet, seriøs og faglig kompetent behandler.

Hestemassagen er vores grundideologi, og det er denne behandlingsform vi udelukkende arbejder med. Hvad hvert medlem derudover bruger af metoder fx. nåle, manipulation m.m. er udelukkende det enkelte medlems ansvar.

Se vedtægterne

Dansk Hestemassørforenings formål er

• At danne et forum for uddannede hestemassører
  • At skabe erfaringsudveksling og danne grobund for videreuddannelse af medlemmer